Στόχος μας το νέο Κοινωνικό πρόσωπο του Αθλητισμού

Παπαθεοδωρόπουλος Γιώργος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος


 

Η οργάνωση των υπηρεσιακών δομών σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης, καθώς και αθλητικών οργανικών μονάδων του δήμου θα αποτελέσει την βάση για τον σχεδιασμό ,τον προγραμματισμό και την εφαρμογή της κοινωνικής μας πολιτικής στον τομέα του αθλητισμού.

Σκοπός μας είναι η δημιουργία σύγχρονων υποδομών και εγκαταστάσεων, καθώς και η βελτίωση των υπαρχόντων ώστε στο πλαίσιο της προσφοράς των κοινωνικών μας υπηρεσιών να υλοποιούνται αθλητικά προγράμματα για όλες τις ηλικιακές ομάδες. (ενήλικες-παιδιά-τρίτη ηλικία-ΑμεΑ).

Στόχος μας είναι η παροχή ενδεδειγμένων και εφαρμόσιμων προγραμμάτων άθλησης και εναλλακτικού αθλητισμού, ώστε να συμβάλλουν στην σωματική υγεία και την ψυχική ευεξία των πολιτών, που αποτελούν θεμελιώδη συνθήκη μιας σύγχρονης ισορροπημένης και ευημερούσας κοινωνίας.

Επίσης η συνεργασία με αθλητικούς φορείς, σωματεία,και συλλόγους εναλλακτικού αθλητισμού θα είναι άμεση και διαρκής, για να επιτευχθεί η σύνθεση ιδεών και δράσεων,με σκοπό την γενικότερη εξέλιξη του αθλητικού κινήματος στον δήμο μας. Όραμα μας είναι ο αθλητισμός εκτός από τις ευεργετικές του ιδιότητες στην ανάπτυξη του ψυχοσωματικού και βιοτικού επιπέδου των πολιτών,να αποτελέσει και μέσον προβολής και οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής μας.