Μήνυμα νίκης απ’ τον Κώστα Σπηλιόπουλο στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Αιγιάλεια Προορισμός»

Μια βραδιά με μηνύματα για την επερχόμενη νίκη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ήταν αυτή στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Αιγιάλεια Προορισμός», που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στην οδό Μητροπόλεως στο Αίγιο. Μπροστά σε πλήθος κόσμου, ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Σπηλιόπουλος ξεδίπλωσε το όραμά του για την Αιγιάλεια, τη νέα προοπτική που ανοίγεται, την αλλαγή στην αντίληψη διαχείρισης του Δήμου, τις τεράστιες δυνατότητες του τόπου.

 

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία, δίνοντας ταυτοχρόνως την ευλογία της Εκκλησίας. Ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια Προορισμός» στην ομιλία του στάθηκε στην ανάγκη για αναγέννηση της Αιγιάλειας σε μια συγκυρία, κατά την οποία η εμπειρία και η γνώση στη διαχείριση των θεμάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθίσταται επιτακτική και καθοριστική για το μέλλον του Δήμου.

 

Θίγοντας όψεις του προγράμματος της παράταξης, ανέλυσε εκείνα τα εργαλεία ανάπτυξης  που θα δώσουν αξία στην περιοχή της Αιγιάλειας, μίλησε για τις σκέψεις του πάνω στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, την ανεκμετάλλευτη δημοτική περιουσία, το υδάτινο δυναμικό και το ανθρώπινο δυναμικό και πώς μπορούν να γίνουν κινητήριες δυνάμεις ανάπτυξης. Επίσης, στάθηκε ιδιαιτέρως στον σωστό σχεδιασμό και τον κατάλληλο για τα συμφέροντα της πόλης τρόπο πραγματοποίησης των έργων. Εξάλλου αναφέρθηκε στα έργα που δρομολογήθηκαν ύστερα από δικές του ενέργειες υπό την ιδιότητα του βουλευτή, όπως το Παναγιωτοπουλέικο, το οποίο ανακατασκευάστηκε μέσω του προγράμματος ΟΠΑΑΦ.

 

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έχω συμβάλλει καθοριστικά να γίνουν σημαντικά πράγματα για τον τόπο μου, όπως το δημαρχείο, εκκλησίες που είχαν γκρεμιστεί, το αποχετευτικό στον Συνοικισμό, η αναβάθμιση του βιολογικού κ.α. Δεν υπερηφανεύομαι, το λέω γιατί όταν έχουμε σχέδιο και γνώση τότε μπορούμε να πετύχουμε αποτελέσματα. Είναι δείγμα του πώς θα επιτύχουμε τους στόχους μας».

 

Αναφερόμενος στο θέμα των απορριμμάτων, μίλησε για κακή διαχείριση, έλλειψη σχεδίου, αδιαφάνεια και έλλειψη σεβασμού προς τους δημότες από την παράταξη του κ. Καλογερόπουλου. Ανακολουθία λόγων και έργων επέρριψε και στην αξιωματική αντιπολίτευση, λέγοντας: «Κάποιο άλλοι μας λένε ότι η Αιγιάλεια γυρίζει σελίδα και αλλάζει. Αλήθεια γιατί αυτοί ως αξιωματική αντιπολίτευση στον δήμο δεν σήκωσαν ανάστημα για το ΤΕΙ, για τη σταφίδα και πολλά άλλα, τότε που έπρεπε; Πώς θα γυρίσει σελίδα χωρίς σχέδιο και γνώση; Η καταγραφή δεν είναι πρόγραμμα και δεν δίνει καμία προοπτική».

 

Τόνισε την προτεραιότητα για διαφάνεια και την ανάγκη για άνοιγμα δρόμων στους νέους ανθρώπους, ώστε να παραμείνουν και να βοηθήσουν τον τόπο, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ισότητα και την ενότητα των δημοτών. Σχετικά με την παράταξη «Αιγιάλεια Προορισμός», έδωσε σημασία στην ελεύθερη θέληση και τη βούληση της ομάδας που πραγματικά μπορεί να δώσει αποτελέσματα για τον τόπο, εκφράζοντας τη σταθερή πεποίθησή του για την προώθηση νέων αντιλήψεων στα κοινά της Αιγιάλειας.

 

Στο κλείσιμο της ομιλίας του κάλεσε τους δημότες να πάρουν θέση και να συμμετάσχουν ενεργά στη νέα δημιουργική περίοδο με την παράταξή του στη διοίκηση του Δήμου Αιγιαλείας, δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης. «Με εσάς θα πάμε παντού. Έχω μια υποχρέωση και μια δέσμευση απέναντί σας: Να κάνουμε τον δήμο προορισμό, με δυνατότητα δημιουργίας για όλους. Θέλουμε μια Αιγιάλεια που μας κάνει περήφανους γιατί μπορούμε και μας αξίζει. Ο δήμος να μας δίνει ελπίδα για το μέλλον. Να αλλάξει το κλίμα κατήφειας. Έχουμε όλοι υποχρέωση να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια Αιγιάλεια καλύτερη, πιο όμορφη, πιο νοικοκυρεμένη, πιο ανεπτυγμένη για να κρατά τα παιδιά στον τόπο μας. Καλή δύναμη στα στελέχη μας. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Λίγες ημέρες έμειναν ακόμη, για το ξεκίνημα, για τη νίκη, την επιτυχία, για την περίοδο της νέας δημιουργίας για τον τόπο μας».

 

Το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Αιγιάλεια Προορισμός» λειτουργεί στη διεύθυνση: Μητροπόλεως 29 (πλησίον Αρχοντικού Παναγιωτόπουλου).